| Sem může psát každý bez registrace... | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
safi18 Admin
Poèet pøíspìvkù : 318 Registration date : 09. 11. 08
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Sat Jan 03, 2009 6:54 pm | |
| Dobře,tak mi ve hře napiš,a já ti odpovím návodem | |
|
| |
gelman Anonymní
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Sat Jan 03, 2009 8:43 pm | |
| ne jdíky šel sem do Dark angels jsou milí |
|
| |
gelman Anonymní
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Sat Jan 03, 2009 9:04 pm | |
| byl jsem to já ať vaše aliance chcípne nacisty nikdo nemá rád nacisty,nacisty chcípnete vy čuráci a bězte do prdele v čuráci zasraní smejdský at vaše aliance chcípne a hlavně ty safi18 a artushi chcípnete aby vás neco zabylo |
|
| |
safi18 Admin
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Sat Jan 03, 2009 9:09 pm | |
| A ty si myslíš že jsem tak blbej???Podle toho tvýho pravopisu to pozná každej! Tak nám teda vyhlašte válku!!!.(Sami od sebe nechcípneme ) Jinak k tomu tvýmu nadávání:Aspoň každý vidí jakej seš,a zrovna milej ne.. | |
|
| |
gelman Anonymní
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Sat Jan 03, 2009 9:16 pm | |
| jo ale aspon hráč vladce alias player mě zradil a ž aš jako a to není hezký a to más zato posmíváný mí ali jen to oplácím zato tu zprávu kterou jsi mi napsal že je má aliance debilná a že si žaslouží jedině útoky a že je můj otec terorista to mě fakt nastvalo tu zprávu jsi přehnal proto nadávám na tvojí můj otec není terorista |
|
| |
safi18 Admin
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Sat Jan 03, 2009 9:22 pm | |
| Vidím dobře????????????????? Nic takového jako že je tvůj fotr terorista nebo že je tvá aliance debilní jsem nenapsal!!!!!!Přísahám,všem co se sem podívaj...! Napsal jsem ti možná tak fór ať mi dáš seznam tvých členů že je půjdu drancovat a zprávů ve které jsem ti nabízel spojenectví... Podle mě si to všechno jenom vymejšlíš aby si každej myslel že blbej jsem já,neee!Blbej seš ty! A nevím kdo nás zradil!!!Prej že se to nedělá!!! Co jsi mi udělal ty???Opustil jsi mě hned druhý den!! | |
|
| |
gelman Anonymní
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Sat Jan 03, 2009 9:27 pm | |
| stejne jako tomas-jurnas a hlavně player1 as artush který byl můj kámoš tak jsem to nečekal zrádce kterýmu jsem sehnal účet a takhle mi to oplatý hm ani se nedivím jo na icq si mi psal že je můj otec terorista a má ali debilná a nedělej že to nevís už jsi byl zabanovanej na mě na 2 dny a to nekecám podívejte se do praníře že mě urážel a kouknete se na mě nenajdete tam nic takže komu věříte |
|
| |
safi18 Admin
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Sun Jan 04, 2009 12:07 am | |
| Kdyť já tvoje icq ani nemám!!!!!!!!! V pranýři jsem,to je pravda..Ale za to,že jsem ti řekl blbečku..A to jsem ti řekl,protože ti jsi mi napsal něco jako '''vaše aliance bude brzy minulost nikdo vás nemá rád a budu to já kdo vás zničí''' Nakonec jsi mi řekl že mi zítra v 18 00 vyhlásíš válku(předtím).Aleee,skutek utek.. A myslím,že si mě spíš s někým pleteš,,protože já nemám tvé icq,ty nemáš mé..A napsal jsi mi jednou ať na něj jdu.. Jináč artush není žádnej zrádce,dostal účet až když byl ten účet u mně v alianci.. P.S.Když pořád píšeš o někom že ''''''byl''''''' kámoš,tak mně zajímá,jestli vůbec nějaký máš?? | |
|
| |
gelman Anonymní
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Sun Jan 04, 2009 11:58 am | |
| mám víc kámoše bez jednoho se obejdu nejdřív řekne že kemě půjde a pak sii tam zústane tak to je u mě zrádce |
|
| |
gelman Anonymní
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Sun Jan 04, 2009 11:29 pm | |
| planeta země je hezká |
|
| |
safi18 Admin
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Mon Jan 05, 2009 9:04 am | |
| Nějaká změna názoru na nás? | |
|
| |
gelmán Anonymní
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Mon Jan 05, 2009 4:49 pm | |
| ty zato můžes říkal jsem že se to nevyplatý mi sebrat jeste playera1 a vidís jsi zablokován |
|
| |
safi18 Admin
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Mon Jan 05, 2009 9:17 pm | |
| Každej tu vidí jakej seš magor.
LOCK
Naposledy upravil safi18 dne Tue Feb 24, 2009 10:21 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
safi18 Admin
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Sun Feb 08, 2009 3:08 pm | |
| Tak to tu zase odemykám. Hlavně vše v klidu!! Všechny ty vaše sprostý příspěvky jsem smazal. Beru to.Já vám tam lézt nebudu a vy mě sem ne.Ok? Jake cz: Ten ikariam TOOLS je zakázán,takže si dávej pozor. Jednoznačné porušení pravidel! | |
|
| |
Nepodsta Anonymní
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Fri Mar 06, 2009 4:44 pm | |
| Pocuj Safi, chcem sa ta opytat, kde si nastavil, ze ti co nie su registrovani nevidia celu tvoju stranku. Ja som si vytvoril tiez stranku a neviem kde sa nastavi, aby to forum videli iba registrovani |
|
| |
safi18 Admin
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Fri Mar 06, 2009 4:48 pm | |
| Promiň,ale už si to moc nepamatuji. Prostě si pročti celou administraci a tam už to nějak naklikáš. Na jakým světě hraješ? | |
|
| |
nepodsta Anonymní
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Fri Mar 06, 2009 4:51 pm | |
| Je tam cosi po anglicky a ja toho anglicky neviem... pozeral som aj stranku ale nic som tam nenasiel Svet Gamma, Zeta, Iota |
|
| |
safi18 Admin
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Fri Mar 06, 2009 4:53 pm | |
| A co takhle Theta? My bychom tě vzali nejdřív do sesterské aliance a potom i k nám. | |
|
| |
Hroudík
Poèet pøíspìvkù : 95 Age : 27 Registration date : 01. 12. 08
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Fri Mar 06, 2009 4:56 pm | |
| Cus Nepodsta,ty se nějak znáš s aliancí Wolf Pack??? | |
|
| |
Nepodsta Anonymní
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Fri Mar 06, 2009 4:56 pm | |
| Nie nie... mne sa nechce zas odznova skumat, staviat, rozsirovat... |
|
| |
nepodsta Anonymní
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Fri Mar 06, 2009 4:57 pm | |
| To Hroudik: Ano poznam.. bol som ich clen ale potom ma vyrazili |
|
| |
safi18 Admin
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Fri Mar 06, 2009 4:58 pm | |
| administračný panel uživatelia a skupiny users options sposob aktivácie účtu-to daj administrátorom | |
|
| |
Hroudík
Poèet pøíspìvkù : 95 Age : 27 Registration date : 01. 12. 08
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Fri Mar 06, 2009 5:02 pm | |
| nepodsta:Tak to jo protože my snima nejsme zrovna přátelé ,počkej odemknu něco kam psali mužeš si to přečíst.Psal tam třeba -Alarath.
Je to odkaz Re lions pack | |
|
| |
safi18 Admin
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Fri Mar 06, 2009 5:07 pm | |
| Hroudíku:Ale to odemykat nemusíš. Zamykání je proto,aby se tam nedalo psát. Ale číst jde.
Nepodsta:Proč tě vyhodili?
Naposledy upravil safi18 dne Fri Mar 06, 2009 5:08 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
nepodsta Anonymní
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... Fri Mar 06, 2009 5:08 pm | |
| to safi: diky idem to skusit to hroudik: alaratha nepoznam |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Sem může psát každý bez registrace... | |
| |
|
| |
| Sem může psát každý bez registrace... | |
|